Fotograferar dina prinsessor och prinsar.
Fotograferar dina prinsessor och prinsar.

Om mig som bebisfotograf

Hej,

 

Jag heter Daria Höglund och arbetar som professionell bebisfotograf inom Stockholms län. Jag är i grunden förskolelärare och det är något jag har stor användning av när jag fotograferar barn. Jag är specialiserad på bebisfotografering för barn upp till 12 månader gamla. Jag erbjuder fotografering i studio eller hemma hos dig som är mycket populärt just nu. Det är lättare att slappna av i sin hemmiljö och jag har med allt som behövs för att din fotografering ska bli helt perfekt.

 

Är du intresserad av bebisfotografering är du välkommen att kontakta mig. Du når mig via telefon eller Epost som du finner nedan:

 

Epost: kontakt@barnfotografistockholm.se
Telefon: 08 517 538 21

Fotograferar dina prinsessor och prinsar.

Tack Daria för en suveränt smidig bebisgrafering.

Jag är så himla nöjd, trodde inte det gick ta så bra bilder under en bebisfotografering! Jag var inte i form, men bra att det finns photoshop som du fixade till mig i 🙂

-  Anna Hansson

Du är bara bäst Dasha...

Tack för den fina bebisfotograferingen du gjorde på våra två barn och min man. Jag har redan beställt en stor tavla vi ska ha hängande i vardagsrummet. Rekommenderas varmt till andra som vill ta bebisfoton på sina nyfödda barn.

-  Lovisa Strid

Helt fantastisk bebisfotografering!

Jag är förstummad över hur vackra bilder du tog av vår lilla nyfödda Lovisa. Får jag fler barn så kommer jag tillbaka 🙂 Rekommenderas varmt till andra!

-  Lisa Svensson

Fantastisk bebisfotografering!

Stort tack Daria för den fantastiska bebisfotografering du genomförde hemma hos oss. Kändes skönt att kunna göra detta hemma när man precis kommit hem från förlossningen och slipper åka iväg för att få det gjort.

-  Anna Johansson

Fotograferar dina prinsessor och prinsar.

Kontakta Barnfotograf i Stockholm nedan kring frågor och tidsbokning.

Epost: kontakt@barnfotografistockholm.se
Telefon: 08 517 538 21

 

Namn (obligatorisk)

E-post (obligatorisk)

Telefon (obligatorisk)

Meddelande

©Barnfotograf i Stockholm - webb: min datorsupport ab - nätverkstekniker som erbjuder professionell installationshjälp